• Vrouwenlijf Meditatie verzacht iedere pijn of klacht.
  • De nieuwste wijze om jouw vrouwenlijf te bevrijden van stress, slapeloosheid en pijnen.
  • Maakt je vrouwenlijf creatief, energiek en blij
  • Een kadootje voor jouw vrouwenlijf

Filosofie

We leven in een tijd die vraagt om een continue aanpassing van ons vrouwenlijf om ons te beschermen tegen alle bedreigingen die van alle kanten op ons afkomen. Zoals stress door de snelheid van het huidige leven, nieuwe virussen en varianten ervan, digitale tonen, toxines, nep hormonen, plastic in make up en andere onzichtbare bedreigingen die in ons voedsel of in de lucht zitten. Je kan je wellicht voorstellen dat jouw lijf beschermen en gezond en blij houden het uiterste vraagt van alle cellen en hun DNA kernen die in jouw vrouwenlijf wonen. Dat zien we door de enorme stijging van vrouwen met een burn-out, somberheid, chronische moeheid, fibromyalgie en andere ernstige ziektes. De oorzaak wordt voor een groot deel aan stress toegeschreven en de oplossing naast de reguliere geneeswijzen en middelen is het reduceren van stress en het bevorderen van het zelfhelende vermogen met allerlei ontspanningstechnieken en methoden. Waarvan Zen meditatie, zelfhypnose, hypnomeditatie, mindfulness en DNA reparatie met helende frequenties enkele voorbeelden zijn. 

Wij hebben al deze methodes samen laten gaan en er iets extra's aan toegevoegd en daaruit is een nieuwe vorm van meditatie ontstaan. Een meditatie waarin je communiceert met alle cellen in je vrouwenlijf op een wijze die jouw vrouwenlijf verstaat. Een meditatie waarin jouw lijf kan vertellen wat ze nodig heeft. Een meditatie vol hypnotische verhalen die beelden oproepen waarvan jouw lijf geïnspireerd raakt en op nieuwe ideeën komt om haar pijnen of kwalen op te lossen. Een meditatie waarin de variaties in klanken en frequenties die ze hoort en voelt, de herinnering aan haar oerkracht in geuren en kleuren om hoog haalt. Een meditatie waar al jouw cellen in jouw vrouwenlijf energiek en actief van gaan bewegen en fijne stofjes produceren en rondbrengen naar ieder plekje in jouw vrouwenlijf. Een meditatie die extra bescherming biedt door jouw gehele vrouwenlijf krachtig, inventief en flexibel te maken. Een meditatie die leidt tot een prachtig samenspel van alle cellen van jouw vrouwenlijf. 

Waarom "Speciaal voor Vrouwen"?

Omdat het vrouwenlijf op een unieke wijze in elkaar zit en specifieke vrouwen stofjes en vrouwen oerkracht nodig heeft. 

Wat is het resultaat van Vrouwenlijf Meditatie?

Deze unieke vorm van meditatie geeft alle cellen van jouw vrouwenlijf extra bescherming en versnelt herstel en genezing en het allermooiste, het spoelt de resten van nare herinneringen, resten van stress, resten van medicijnen of ontstekingen of nare bacteriën weg. 

Hoe is deze nieuwe vorm van meditatie ontstaan?

Vrouwenlijf Meditatie is ontstaan door de kracht van hypnotische verhalen samen te laten gaan met meditatie- en speltechnieken en een scala aan helende muzikale klanken en frequenties eraan toe te voegen, zodat alle cellen van jouw vrouwenlijf hieruit kunnen kiezen wat ze nodig hebben. Op deze wijze kunnen jouw cellen, al spelenderwijs, hun oorspronkelijke oerkracht die in hun DNA, hun genen, opgeslagen ligt weer zien en voelen en worden ze tegelijkertijd geïnspireerd tot het ontwikkelen van aanpassingen in hun DNA die nieuwe wegen van afweer of herstel geven. Het resultaat: de evolutie van jouw cellen wordt versneld en de bescherming van jouw vrouwenlijf en diens herstelkracht evenredig vergroot