• Vrouwenlijf Meditatie verzacht iedere pijn of klacht.
  • De nieuwste wijze om jouw vrouwenlijf te bevrijden van stress, slapeloosheid en pijnen.
  • Maakt je vrouwenlijf creatief, energiek en blij
  • Een kadootje voor jouw vrouwenlijf

Over ons

Wij zijn Coleta en Eline. Twee heel verschillende vrouwen die elkaar aanvullen en jou de taal van de cellen in jouw vrouwenlijf kunnen laten voelen en beleven. De een met haar medische en speltherapeutische achtergrond, de ander met haar muzikale en energetische kwaliteiten. Zo weten wij samen hoe jij kan ontdekken wat jouw vrouwenlijf nodig heeft. Daarom hebben wij voor jou een nieuwe wijze van meditatie gecreëerd waarvan alle cellen in jouw vrouwenlijf zich openstellen en gaan dansen en bewegen, zodat alleen goede dingen in en uit kunnen stromen en de nare en slechte uit je cellen weggejaagd worden.

Beide hebben we een eigen praktijk. Omdat we alle twee ook houden van samen spelen en alles samen delen, hebben we Vrouwenlijf Meditatie audio's opgenomen, die je kosteloos kan downloaden. We zijn begonnen met een audio voor vrouwen die dat het hardste nodig hebben. Vrouwen bij wie een tumor in hun lijf is ontstaan en daarvoor een chemokuur moeten ondergaan. Voor deze vrouwen hebben we een vrouwenlijf audio opgenomen waarin je de " Fanfare voor jouw leven" creëert en op die wijze alle goede cellen in jouw vrouwenlijf activeert en sterk en fit maakt. De " Fanfare van het leven" audio is kosteloos te downloaden. Wel vragen we je, vrijblijvend uiteraard, om iets te doneren als bijdrage voor de ontwikkeling van de Early Warning Scan voor borstkanker of voor een zorg of lotgevallen organisatie. 

Wil jij liever een persoonlijke sessie beleven dan kan dat natuurlijk ook. Eline woont in Den Haag en Coleta in de buurt van Breda. Mooi verdeeld over het land kunnen we op deze wijze, zonder grote reizen, jou een persoonlijke sessie laten beleven.

Coleta van Bekhoven is een dochter van een kunstenaar en levenskunstenares. Verhalen vertellen en spelen met haar verbeeldingskracht zit in haar bloed. Zij kan als geen ander luisteren naar de verhalen die jouw vrouwenlijf hebben te vertellen en deze vertalen. Coleta kan met haar wonderbaarlijke hypnotische vertalingen jouw vrouwenlijf inspireren om haar zelfhelende vrouwenkracht,al spelenderwijs, te activeren, zodat jouw vrouwenlijf weer blij en gezond wordt.

Coleta is verpleegkundige en heeft een master in de speltherapie behaald aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast heeft zij Hypnotherapie, Aroma Hypnose en HypnoCell en Hypnomed aan OMNI gestudeerd. Tevens heeft zij aan " the school of New Medicine" haar certificering behaald. Zij heeft daarmee een nieuwe behandelmethode Hypnoplaytherapie ontwikkeld, speciaal voor vrouwen en heeft een eigen praktijk in medische hypnotherapie en geurmedicijnen voor vrouwen

Eline van Esch heeft een master dwarsfluit behaald aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en een postdoc aan de Royal Academy of Music. Tevens heeft zij Hypnotherapie aan OMNI en Illumination gestudeerd aan de School of Energy, Medicine en Healing.  Zij is werkzaam als solofluitiste bij het Residentie Orkest en heeft daarnaast een eigen praktijk SpiritFlute. Eline heeft daarmee de muziek aan energetische krachten weten te verbinden en de magische taal van de cellen van het vrouwenlijf leren spreken.