• Vrouwenlijf Meditatie verzacht iedere pijn of klacht.
  • De nieuwste wijze om jouw vrouwenlijf te bevrijden van stress, slapeloosheid en pijnen.
  • Maakt je vrouwenlijf creatief, energiek en blij
  • Een kadootje voor jouw vrouwenlijf

Speciaal voor vrouwenlijven die zo fit en sterk mogelijk willen blijven tijdens een chemokuur

 Vrouwenlijf Meditatie de "Fanfare van het leven"

Ontstaan in samenwerking met ervaringsdeskundige vrouwen

Gratis Download, in ruil voor een Donatie

De CHEMOKUUR AUDIO de FANFARE VAN JOUW LEVEN geeft minder bijwerkingen en een boost van de goede cellen in jouw vrouwenlijf.

Je kan deze chemokuur audio afspelen via oortjes op je mobiel, thuis ter voorbereiding of in het ziekenhuis tijdens het ontvangen van de chemokuur.

Deze Vrouwenlijf Meditatie audio is een creatie van Coleta van Bekhoven en Eline van Esch. Wil je een persoonlijke behandelsessie kijk dan op www.hypnoplaytherapie.nl of www.spiritflute.nl

 

DOWNLOAD nu jouw Vrouwenlijf Meditatie. 

Geheel GRATIS

Het enige wat we je vragen is een DONATIE, uiteraard geheel vrijblijvend, aan een goed doel naar keuze

Speciaal voor vrouwen die zo fit en sterk mogelijk willen blijven tijdens een chemokuur is de FANFARE VAN HET LEVEN audio gecreëerd. Met deze FANFARE VAN JOUW LEVEN audio kan je de chemo verwelkomen in je lichaam en deze naar de tumor leiden. Heel belangrijk want chemo bestaat uit domme chemiootjes, die het goed bedoelen, maar door hun dommigheid niet alleen de tumorcellen aanvallen, maar ook de goede snel delende cellen. Met de FANFARE VAN JOUW LEVEN chemokuur audio zorg je ervoor dat de chemiootjes niet rond gaan dwalen en alleen de tumorcellen aanvallen. Effect: veel minder bijwerkingen EN een boost voor je goede cellen, die hier blij van worden omdat ze jou kunnen helpen.  

Deze chemokuur audio maakt jouw goede cellen blij en sterk, zodat de chemokuur optimaal zijn werk kan doen in jouw lichaam. De wijze waarop is nieuw, namelijk met een combinatie van hypnotische verhalen, meditatietechnieken en resonerende klanken.

LET OP: Deze audio werkt ondersteunend bij het genezingsproces, maar is uiteraard geen vervanging voor een medische behandeling voorgeschreven door jouw medisch specialist.